Jos Delarbre

Mijn naam is Jos, geboren in 1961.

Naar aanleiding van eigen rouwprocessen zoals overlijdens ten gevolge van ziekte en zelfdoding, verdiepte ik mij in de opleiding rond het thema Rouw en Verlies. Mensen zijn niet voorbereid op een verlies en zeker niet op de (verwarrende) gevoelens en verdriet die daarbij komen kijken. Vaak worstelen mensen om mij heen met rouwprocessen. Mijn ervaring wil ik graag delen met anderen door rouwcounseling. Niemand zou alleen moeten rouwen.

Waar het om draait? Een luisterend oor, onbevooroordeeld, een steuntje in de rug en iemand die naast jou loopt op het pad van rouw richting de eerste zonnestralen. Want die zijn er echt…uiteindelijk. Dat ik graag samenwerk met mensen was en is mij niet vreemd. Er écht zijn voor diegenen die in mijn hart zitten, daar leef ik voor. Ik hoor ze vaak zeggen “da’s de Jos”. Ik help ontzettend graag volwassenen en ouderen, maak graag tijd vrij om echt te luisteren en om die ene persoon te bieden wat hij/zij nodig heeft.

Mijn eigen verlieservaring heeft mijn leven helemaal veranderd. Het heeft me vooral doen stilstaan bij wat écht belangrijk is. Zo heb ik ontdekt dat ik mijn hart moet volgen en vooral moet doen wat ik eigenlijk al mijn ganse leven wou doen. Ik benader verlies in de brede zin van het woord. En ja, wat ben ik blij met Nena rondom mij!

📞 0495/48.86.72

rouwzorgkempen@hotmail.com